Inglasningen!

 

version-322fd73addd1af1e64e40bba2478f564.jpg

 

Hejsan, hoppas allt är bra, med dig och de dina. Idag har jag sett att solen varit framme, men den når bara strax bakom trädtopparna där jag bor, så jag anar den bara, men jag vet att den är där. Det är snöfritt här i Nordanede, vi hade ju snö ett tag, men allt försvann! Det var så ljust då snön låg så vit och fin i naturen!  Igår eftermiddag vid två tiden, började det skymma ordentligt, det blir så becksvart på kvällarna här i skogen. Så nu längtar jag faktiskt till att snön ska komma för att stanna, tills våren pockar på!

evan-mbveramousebuildingsnowmanlm.gif

Tänkte jag skulle berätta vad Bygdeföreningen lät göra innan Nordanede Marknaden gick av stapeln! Jo, NBF beställde inglasning som är skjutbar, till verandan på bygdegården. Det vart så fint och ombonat, nu kan man utnyttja verandan bättre, även när det blåser och regnar. 

136.jpg

Visst vart det fint?

Nu är det bara 9 dagar kvar till första advent, då kommer det med säkerhet att lysa från gård och stuga, med adventljusstakar, stjärnor och utebelysningar, då är byn extra vacker!

blinkande-stjarnor-pa-rad.gif

Nu ska jag brygga mig en stor mugg aromatiskt kaffe, och sen fortsätta att ladda upp fotografier, till bildgalleriet! Jag tog bara en liten paus, i arbetet, för det tar ganska lång tid för att ladda upp fotona, dom ska ju ha rätt storlek.  Det är fotografier från kubbturneringen på Näsvallen samt från Marknaden. Du kanske har sett att flera fotografier har jag varit tvungen att ta bort, från bildarkivet pga att nyare foton ska få plats. Det är ett begränsat antal bilder man kan ladda hem på hemsidan. Men, som jag sagt tidigare, så spar jag alla foton på min externa hårddisk, som kan komma till användning senare.

snabbatangenter.jpg

Önskar dig en fortsatt trevlig och angenäm fredag. Var rädd om dig och varandra!

imagesca8bbs0m.jpg

23 Nov 2012